Eertbeek Gebied B

Brummen - Eerbeek
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

GEBIED B: Omgeving Loenenseweg

In dit deelgebied heeft de Eerbeekse woningstichting Sprengenland Wonen het voornemen om het terrein tegenover café-zaal Spoorzicht te gaan herontwikkelen.
De bestaande bebouwing is in 2011 verwijderd. Op dit moment ligt het terrein braak. Welke plannen er exact op deze locatie worden ontwikkeld is op dit moment nog niet duidelijk. Ook niet wanneer deze plannen worden uitgevoerd.

In de loop van 2012 wordt voor dit deelgebied een actueel bestemmingsplan gemaakt. Hiertoe is de gemeente Brummen wettelijk verplicht.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Eertbeek Gebied B
Koopwoningen
50
Huurwoningen
50
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Overig, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Brummen.

Aanmelden